Sisältöön Sivun ylälaitaan Sivukartta Palaute Tulosta
 
 
 
 
 

KUUKKELI MAJATALO PORAKKA 

 

Meillä on uusi nettisivu:   http://www.majoituskuukkeli.fi


          
  

Majatalo Kuukkelin Porakan on rakennettu massiivikelohirsistä, mikä sopii verrattomasti sitä ympäröivään rauhalliseen luontoon. Vaikka Porakka sijaitsee vain muutaman sadan metrin päästä Urho Kekkosen kansallispuiston rajalta, sijaitsee se silti vain 10 minuutin kävelyn päässä myös Saariselän keskustasta, sekä on välittömässä yhteydessä Kiilopään ja Kaunispään  latu- ja reittiverkostoon. Kaunispään neljän ilmansuunnan huippu sijaitsee 5 km päässä Porakan huoneistosta. Huipulle kulkee tie, sekä myös bussiyhteys. Kakslauttasen Iglukylä ja Kiilopään tunturialue sijaitsevat noin 20 km päässä Porakasta. Lentokenttäbussi liikennöi Ivalosta Saariselälle.

        

  

Porakkaan kuuluu neljä rakennusta: päärakennus, majoitusrakennus, pihasauna (miesten ja naisten saunaosastot) sekä huoltorakennus autotallilla.

            

 Päärakennus ja majoitusrakennus yhdistyvät katetulla käytävällä. Rakennusten keskellä on suojaisa nurmialue. Alla näet alueen pohjakuvan ja sijainnin kartalla. 


Meillä on uusi nettisivu:   http://www.majoituskuukkeli.fi


 

Porakka

Saariselän laskettelukeskus sijaitsee 2 km päässä Porakasta. Kävelymatkan päästä Saariselältä voit myös varata läpi vuoden järjestettäviä aktiviteettejä, kuten muun muassa husky-, poro- ja moottorikelkkasafareja, sekä kanootti ja koskenlaskuretkiä sekä revontulimatkoja.

  Ravintola Kuukkelissa voit nauttia perinteisesti valmistettua poronkäristystä, sekä lohiruokia. Voit tilata myös pitsoja, pataruokia sekä leipomotuotteita. Aamupala tarjoillaan tilauksesta. Voit myös ostaa matkamuistoja, ruokatarvikkeita ja päivittäistavaroita myymälästämme.

          

   

Meillä on uusi nettisivu:   http://www.majoituskuukkeli.fi


Varaus 


    linki